WE ZITTEN VOL! GEEN KRAMEN MEER BESCHIKBAAR

Inschrijven voor de markt in 2019

Laatste Nieuws voor kraamhouders:

Deelnemers aan de Zondagmarkt, die AOV Beemster Ondernemer organiseert op, ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019.

Wij verzoeken u
dringend de hierna volgende – belangrijke – punten in acht te nemen.

  • – De markt is ingericht n.a.v. de opgegeven handelswaren. We gaan ervan uit dat u met de door u opgegeven handelswaar komt. Mocht dat niet zo zijn, dan houden wij ons het recht voor u elders een standplaats toe te wijzen.
  • – Vanaf 8.00 uur kunt u uw kraam inrichten. Vanaf 7.00u staan er marktmeesters voor u klaar. Stroom wordt na 9.00 uur aangelegd.
  • – Indien u om 9.30u niet aanwezig bent, wordt uw kraam aan meelopers gegeven.
  • – Route naar de markt vanaf de N244 (Alkmaar-Purmerend): afslag Middenbeemster, dan bij de t-splitsing rechtsaf richting Midden- en Noordbeemster. Bij de eerste weg, met op de hoek de brandweerkazerne, links afslaan en deze weg volgen tot die een bocht naar rechts maakt. Doorrijden tot de iets hoger gelegen Rijperweg, rechts afslaan en daar treft u iemand die u verder wijst.
  • – Op de Rijperweg aangekomen vragen wij uw , bij ons, geregistreerde (handels)naam en eventueel registratie nummer (als u die heeft) aan de marktmeester te tonen. Hij of zij geeft u dan uw kraamnummer en vervolgens wordt u naar de plaats van uw kraam of standplaats verwezen.
  • – Nadat u uw kraam hebt ingericht, moet u uw auto verwijderen. Parkeren in omliggende straten is volop mogelijk.
  • – Wanneer u met een rijdende marktwagen komt, dient het trekkende voertuig van de markt te worden verwijderd. Ook hier geldt dat er in de omliggende straten wel parkeerplek te vinden is.
  • – De verkoop begint om 11.00 uur.
  • – De markt sluit om 17.00. U mag niet eerder beginnen met afbouw van de kraam, tenzij de marktmeester anders beslist, bijvoorbeeld op basis van de weersomstandigheden.
  • – U bent verplicht uw kraam en standplaats opgeruimd en schoon achter te laten en uw afval mee te nemen.

Voor het
welslagen van de Zondagmarkt is het van belang dat u zich aan deze regels
houdt.

Wij wensen u tot slot vooral een plezierige en succesvolle dag toe. Tot zondag 1 september!


Aanbieders van lederwaren/portemonnees en riemen hebben wij voldoende en kunnen zich niet meer aanmelden!!!!!!

Hieronder kunt u online uw kraam bestellen en betalen. Alle prijzen zijn incl 21%BTW. Bij betaling krijgt u automatisch de factuur. Voordat u besteld is het goed om eerst onze marktvoorwaarde door te lezen.

Graag tot ziens op 1 september 2019

Sluit Menu
×
×

Winkelmand